Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Προς αποκατάσταση της αλήθειας για το πρόγραμμα των επιστημόνων του Υπ. Εργασίας


Μετά την ανακοίνωση της κατάργησης του Προγράμματος Στήριξης Επιστημόνων & Ελεύθερων Επαγγελματιών πληττόμενων από τον Covid-19 και του σάλου που έχει δημιουργηθεί για την κατάρτιση επιστημόνων και τα προβλήματα που εμφανίσθηκαν, ενημερώνουμε ότι:
Όλα τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και οι εργαζόμενοί τους ενήργησαν με άψογη επαγγελματικότητα και προσήλωση στα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν, δουλεύοντας νυχθημερόν σε ασφυκτικές προθεσμίες και δύσκολες συνθήκες (covid 19, εορτές Πάσχα) για να ολοκληρώσουν το έργο που τους ανατέθηκε. 

Τα αντικείμενα της κατάρτισης ήταν επιλογή του Υπουργείου Εργασίας, το εκπαιδευτικό υλικό ήταν προϊόν των 7 ολοκληρωμένων συστημάτων τηλεκατάρτισης (γνωστά και ως πλατφόρμες τηλεκατάρτισης). Τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης δεν είχαν καμία συμμετοχή και λόγο ούτε στην επιλογή των αντικειμένων ούτε στην διαμόρφωση του εκπαιδευτικό υλικού. 
Ως εκ τούτου βεβαιώνουμε όλους, ότι τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης αποτελούν σοβαρούς ιδιωτικούς οργανισμούς εκπαίδευσης, που πραγματώνουν τον σκοπό τους με επαγγελματική ευσυνειδησία, προσφέροντας ποιοτικές σπουδές συνεργαζόμενοι και εκπροσωπώντας σε πολλές περιπτώσεις εγνωσμένης αξίας εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Και μάλιστα με τη μορφή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης η οποία εκτός από σύγχρονη καθίσταται πλέον, υπό τις παρούσες συνθήκες και αναγκαία.
Και ΑΣΦΑΛΩΣ δεν έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: