Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι το εκπαιδευτικό μας κέντρο έχει ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου του 2020 επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ Θετικών Επιστημών (από 25 έως 29 ετών και από 30 έως 45 ετών), με αντικείμενο τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό ιστοσελίδων και εφαρμογών στο διαδίκτυο.
Στα πλαίσια των προγραμμάτων αυτών και μετά τη λήξη της θεωρίας, προβλέπεται πρακτική άσκηση διακοσίων (200) ωρών σε επιχειρήσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Επίσης η πρακτική άσκηση μπορεί να υλοποιηθεί και σε επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούν με πλήρες ωράριο τουλάχιστον ένα άτομο με ειδικότητα πληροφορικής.
Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη κατηγορία για συνεργασία στην πρακτική άσκηση των ως άνω προγραμμάτων.
Η πρακτική θα υλοποιηθεί κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2020 σε εξάωρη καθημερινή βάση. Συνολικά ο κάθε καταρτιζόμενος θα κάνει την πρακτική του για τριάντα τέσσερις (34) ημέρες στην επιχείρηση.
Ο ανώτατος αριθμός των καταρτιζόμενων που μπορεί να πάρει η επιχείρηση ανέρχεται στο 30% του προσωπικού σας, εάν απασχολείτε πάνω από 6 άτομα. Εφόσον έχει γίνει έστω και μία πρόσληψη σε προηγούμενο, παρόμοιο πρόγραμμα VOUCHER, το ποσοστό αυτό ανέρχεται αυτόματα στο 40%.
Εάν η επιχείρηση απασχολεί από 0 έως 5 άτομα, μπορεί να πάρει 1 άτομο για πρακτική άσκηση.

Σας προσκαλούμε για συνεργασία στο παρόν πρόγραμμα, διότι πιστεύουμε ότι το επίπεδο των ανθρώπων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό εντός του μηνός Μαΐου θα θέσουμε στη διάθεσή σας όλα τα βιογραφικά των καταρτιζόμενων, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο άτομο για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με mail στο info@anavathmisi.net.gr ή τηλεφωνήστε στο 2310.500191.

Κατεβάστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Επιχείρησης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος επιχειρήσεων 
έως 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020


Η Διεύθυνση του ΚΕΚ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: