Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Σεμινάρια Εργαζομενων ΔΥΠΑ: Εκδόθηκε το Μητρώο Ωφελουμένων της Β΄ Φάσης

 Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σας ενημερώνει πως από τη ΔΥΠΑ εκδόθηκε το Μητρώο ωφελουμένων του Έργου: «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» Β΄φάσης, για όσους εργαζόμενους έκαναν αίτηση έως 03/03/2023.



Οι επιτυχόντες μπορούν άμεσα να προβούν στην Επιλογή προγραμμάτων κατάρτισης κάνοντας κλικ εδώ. Εναλλάκτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

Κατά τη διάρκεια ένταξης των ωφελουμένων σε συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης από τον πάροχο κατάρτισης, θα γίνει αναλυτικός έλεγχος των δικαιολογητικών που έχουν αναρτηθεί στην αίτηση. Ειδικότερα, θα ελεγχθούν τα κάτωθι: 

•η ταυτοπροσωπία του ωφελούμενου (συμφωνία ταυτότητας ή διαβατηρίου) 

•η συμφωνία του τίτλου σπουδών, απολυτήριο γυμνασίου/λυκείου/πτυχίο πανεπιστημίου, ξένης γλώσσας με τα προαπαιτούμενα για το τμήμα που θα έχει επιλέξει ο ωφελούμενος 

•η απασχόληση του ωφελούμενου ως μισθωτός στον Ιδιωτικό Τομέα (απαιτείται να προσκομιστεί στον πάροχο από τον ωφελούμενο Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία θα αναγράφεται ότι: “Δηλώνω υπεύθυνα ότι απασχολούμαι ως μισθωτός στον Ιδιωτικό Τομέα και δεν ασκώ ελεύθερο επάγγελμα”).

Δεν υπάρχουν σχόλια: