Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Extension Βλεφαρίδων: Ολοκληρωμένο Σεμινάριο 2 ημερών στις 27/3 και 3/4 2019

Το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ο πιο οικονομικός και ταυτόχρονα ο πιο γρήγορος τρόπος να μάθετε τις 2 πιο δημοφιλείς τεχνικές προέκτασης βλεφαρίδων (lash extensions) σε ένα μόνο σεμινάριο.
Το σεμινάριο αυτό έχει διάρκεια 10 ώρες και καλύπτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις έτσι ώστε να γίνετε ένας ολοκληρωμένος τεχνικός βλεφαρίδων. Σε μόλις 2 ημέρες προσφέρουμε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που περιλαμβάνει τις τεχνικές EXTEND, EXPRESS.
Το extend είναι η ιδανική μέθοδος εφαρμογής προέκτασης βλεφαρίδων για να δημιουργήσετε γεμάτες και πιο πλούσιες βλεφαρίδες προσθέτοντας επιπλέον όγκο, τονίζοντας έτσι το βλέμμα σας.
Η τεχνική εφαρμογής βλεφαρίδων EXPRESS σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μακρύτερες, πλούσιες και πιο ογκώδεις βλεφαρίδες στην στιγμή. Εφαρμόζοντας είτε μονοκόμματες πρόσθετες βλεφαρίδες, τουφάκια ή μεμονωμένες βλεφαρίδες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η διάρκεια της κάθε εφαρμογής ποικίλει από 5 έως 30 λεπτά και το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει από 1 ημέρα έως 2 εβδομάδες.
Χώρος διεξαγωγής της Εκπαίδευσης: Στην επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της εκπαίδευσης, η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την άριστη εκπαίδευσή σας. Το σεμινάριο θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης «Extension Βλεφαρίδων», διάρκειας 10 ωρών, υλοποιείται στις εγκαταστάσεις μας, στην διεύθυνση Βάκχου 19-23 στη Θεσσαλονίκη (δίπλα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό).
Χρόνος υλοποίησης του Προγράμματος: Τετάρτη 27 Μαρτίου και 3 Απριλίου 2019
Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 120 Ευρώ.
Εκπαιδεύτρια: ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΡΕΝΚΟ
 
Θα μας βρείτε στη Θεσσαλονίκη (ΚΕΚ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ)
πλησίον του Ν.Σ.Σταθμού
Βάκχου 19-23, στον 3ο όροφο
📞 2310.500191

Δεν υπάρχουν σχόλια: