Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Αποκτήστε το "Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Φροντίδας". Έναρξη νέου τμήματος πάνω σε πρακτικά θέματα συνοδείας ανθρώπων με αναπηρία το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

ΙΕΑ1
Η Αναβάθμιση  σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ενδοκοινωνιακής Αποκατάστασης, που είναι ο επικεφαλής εταίρος για την Ελλάδα του δικτύου που έχει το δικαίωμα να παρέχει εκπαίδευση και να οργανώνει εξετάσεις για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Φροντίδας (European Care Certificate - ECC), διοργανώνει προγράμματα επιμόρφωσης που θα οδηγούν σε πιστοποίηση των ατόμων που ενδιαφέρονται για παροχή εξειδικευμένων γνώσεων, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά με τη φροντίδα ανθρώπων (ηλικιωμένων, με αναπηρία).
Το ECC είναι το πιστοποιητικό που αναγνωρίζεται σε 20 Ευρωπαϊκές χώρες και βεβαιώνει ότι ο κάτοχός του έχει τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται ώστε να μπορεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας σε ανθρώπους με αναπηρία
Περιεχόμενα Μαθήματος - Εκπαίδευσης (Modules)
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: Βέλτιστες Πρακτικές στην Κοινωνική Φροντίδαοδηγεί στα βασικά μαθησιακά αποτελέσματα για την Ευρωπαϊκή κοινωνική φροντίδα (Basic European Social Care Learning Outcomes - BESCLO)
Θεματικές ενότητες

1. Οι αξίες της κοινωνικής φροντίδας
2. Προώθηση της Ποιότητας Ζωής για τα άτομα που φροντίζετε
3. Εργασία με κίνδυνο
4. Κατανόηση του ρόλου του εργαζομένου στον τομέα της φροντίδας
5. Ασφάλεια στην Εργασία
6. Θετική επικοινωνία
7. Αναγνώριση και διαχείριση της κακοποίησης και παραμέλησης
8. Ανάπτυξη ως εργαζόμενος/φροντιστής


Τρόπος εκπαίδευσης:

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δια ζώσης και η εκπαίδευση γίνεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό, με ασκήσεις, παρουσιάσεις και διαφάνειες. Όλα είναι προσαρμοσμένα στα 8 πεδία του BESCLO και την παροχή κοινωνικής φροντίδας της χώρας μας.

Ημερομηνία έναρξης: Σάββατο 07 Μαρτίου 2020



Συνολική διάρκεια: 25 ώρες.

Εξετάσεις Πιστοποίησης: Οι εξετάσεις διαρκούν περίπου 1 ώρα και οι εξεταζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε ένα σύνολο 96 ερωτήσεων. Όσοι επιτυγχάνουν στις εξετάσεις λαμβάνουν το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Φροντίδας (European Care Certificate - ECC).



Τόπος Υλοποίησης: Θεσσαλονίκη, Βάκχου 19 - 23, 3ος όροφος




Αναγνωρίσεις
ecc
Το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Φροντίδας (European Care Certificate - ECC) είναι μια Πανευρωπαϊκή βεβαίωση σχετικά με την κοινωνική φροντίδα.
Έχει αναγνωριστεί επίσημα από ορισμένες χώρες και έχει ταξινομηθεί στο Επίπεδο 3 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF). Με όρους του EQF, αυτό σημαίνει ότι καλύπτει “γνώση θεμάτων, αρχών, διαδικασιών και γενικών ιδεών, σε ένα πεδίο εργασίας ή μελέτης” - στην περίπτωση αυτή στην κοινωνική φροντίδα.
Τονίζεται ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αρμόδιος φορέας/υπηρεσία/διαδικασία για τέτοιες αναγνωρίσεις.
Πληροφορίες & Εγγραφές
Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Για συμμετοχή στα σεμινάρια και στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του παρακάτω εντύπου αίτησης και η αποστολή του (μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα) είτε με φαξ στο 2311 209497 ή με e-mail στο info@anavathmisi.net.gr
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" (ΒΑΚΧΟΥ 19-23, 546 29, Θεσσαλονίκη) στο τηλ. 2310 500191.
Λειτουργία Γραμματείας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 –17:00

Κατεβάστε το έντυπο αίτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: