Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SECURITY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Security)
ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ε.Π.Υ.Α.)

Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 4892/1/76-γ και της τροποποίησης του ν.3707/2008 όσοι εργάζονται στον κλάδο των Υπηρεσιών Ασφάλειας (Security) πρέπει να κατέχουν Άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και Πιστοποίηση η οποία εκδίδεται από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) πραγματοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια υπηρεσιών ιδιωτικής ασφαλείας Security, συνολικής διάρκειας 105 ωρών που οδηγούν σε πιστοποίηση και απόκτηση άδειας προσωπικού ασφαλείας μέσα σε 18 ημέρες. 


Το πιστοποιητικό αυτό είναι απαραίτητο πλέον για την έκδοση άδειας εργασίας στον συγκεκριμένο εργασιακό κλάδο των security και αποκτάται κατόπιν παρακολούθησης του εξειδικευμένου σεμιναρίου κατάρτισης και με την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις που οργανώνονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α.

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 από τον ΕΟΠΠΕΠ, με πλούσια εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και απόλυτα ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού Ιδιωτικής Ασφάλειας της χώρας, οργανώνει και πραγματοποιεί επιμορφωτικά σεμινάρια που εξασφαλίζουν την επιτυχία στις εξετάσεις, για τη λήψη του πιστοποιητικού, και την άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι εισηγητές μας είναι οι πλέον καταξιωμένοι στο χώρο της ασφάλειας, απόστρατοι Αντιστράτηγοι-Στρατηγοί και εν ενεργεία υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ:

Ø Τους υπεύθυνους καταστημάτων πώλησης και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.
Ø  Όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται ως security-φύλακες σε εταιρίες ιδιωτικής φύλαξης, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης της άδειας τους.
Ø  Όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε οποιαδήποτε βοηθητική θέση σε εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας.
Ø  Όλους τους ανέργους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του security.
Ø  Αυτούς που έχει λήξει η άδεια εργασίας και θέλουν να επανέλθουν στο επάγγελμα του security.
Ø  Ενδιαφερόμενους για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημοσίου για τα Σώματα Ασφαλείας. (Μοριοδότηση)

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Στην επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της εκπαίδευσης, η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την άριστη εκπαίδευσή σας. Τα σεμινάρια θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης για «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», διάρκειας 105 ωρών, υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας, στην διεύθυνση Βάκχου 19-23 στη Θεσσαλονίκη (δίπλα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό).

Για να συμμετέχετε στα σεμινάρια καθώς επίσης και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο stepping72@gmail.com ή καλέστε στο 2310-500191.


Διαβάστε περισσότερα για τη διαδικασία

Δεν υπάρχουν σχόλια: