Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πιστοποίηση Αγροτών - Ψεκαστών από την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ


Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων η πώληση γεωργικών φαρμάκων, εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση, περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων (που είναι φυτοπροστατευτικά προϊόντα). Πλέον όλοι οι επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων  χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορούν να προμηθεύονται φυτοφάρμακα για τις καλλιέργειες τους.

Η Διαδικασία χορήγησης του πιστοποιητικού είναι απλή:
Το πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων αποκτάται εύκολα με τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου σε εξετάσεις.
Το κόστος του παραβόλου των εξετάσεων είναι 25 ευρώ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» είναι πιστοποιημένο Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Εξετάσεις υλοποιούνται συνεχώς στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και του Παγγαίου Σερρών και για όσους επιλέξουν να εξετασθούν στο Κέντρο μας, η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ παρέχει δωρεάν τις σημειώσεις και το εκπαιδευτικό υλικό.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στις εξετάσεις για το πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με την "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" στο τηλ.2310 500191 ή στο 6976.980573

Δεν υπάρχουν σχόλια: