Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

"Η χειμερινή ζωή στο Ωραιόκαστρο": Παράταση στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο ΚΕΚ POLIS έως 28/02/2019

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "POLIS", το οποίο εδρεύει στο Ωραιόκαστρο, προκηρύσσει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Η χειμερινή ζωή στο Ωραιόκαστρο». 

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αποτυπώσει πτυχές της χειμερινής ζωής του Ωραιοκάστρου, και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ερεθίσματα για τη διάδοση της φωτογραφικής τέχνης. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους κατοίκους Ωραιοκάστρου - ΠαλαιοκάστρουΗ συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και ελεύθερη σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 
Έχει διάρκεια από 10/01/2019 έως 28/02/2019.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, καλούνται να υποβάλουν  από 1 έως 5 φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να αποτελούν ενότητα. Η υποβολή γίνεται σε αρχείο JPEG με διαστάσεις 30 x 40 εκ στα 300dpi.
Φωτογραφίες εκτός θεματικής ενότητας δεν θα γίνονται δεκτές, όπως και φωτογραφίες που προσβάλλουν την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια. 

Η τριμελής κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Σεμιτσόγλου Ιωάννη, επαγγελματία φωτογράφο, εκπαιδευτή φωτογραφίας, Μπέντα Νικόλαο, επαγγελματία φωτογράφο, Art director και το Διευθυντή Εκπαίδευσης του ΚΕΚ POLIS, θα συνεδριάσει στις 05/03/2019 στις εγκαταστάσεις του KEK POLIS και θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες.

Τα βραβεία είναι 
1. Μια υποτροφία διάρκειας 3 μηνών στα σεμινάρια ψηφιακής φωτογραφίας. 
2. Ένα φωτογραφικό τρίποδο. 
3. Μια τσάντα φωτογραφική

Οι καλύτερες 40 φωτογραφίες θα εκτεθούν στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου κατά την χρονική περίοδο 11/3/2019 έως 22/3/2019.

Η τελετή απονομής θα γίνει στις 22/03/2019 στον ίδιο χώρο.

Μετά την λήξη της έκθεσης οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να παραλάβουν τις εκτυπωμένες φωτογραφίες τους από την Γραμματεία. Με την συμμετοχή στο διαγωνισμό παραχωρείται από τους συμμετέχοντες το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας που υποβάλλουν στον διαγωνισμό στο ΚΕΚ POLIS για σκοπούς προώθησης του τμήματος φωτογραφίας σε έντυπη ή και ηλεκτρονική μορφή.

Συμμετοχή: έως 28 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες: 
KEK POLIS, Χρ. Σμύρνης 6, Ισόγειο, Ωραιόκαστρο
Τηλ.: 2310699044, 

e-mail: kekpolis@gmail.com
http://www.anavathmisi.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: