Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων 1ης περιόδου 2018


Η Διεύθυνση και το Προσωπικό των ΚΕΚ POLIS & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ συγχαίρουν τους εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι καταρτίστηκαν στις Δομές μας και πέτυχαν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης της 1ης Περιόδου 2018, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όπως ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΠΠΕΠ την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:"Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης Περιόδου 2018.
Στη διαδικασία που διεξήχθη από τις 28 Απριλίου 2018 έως και τις 13 Μαίου 2018 σε 21 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν συνολικά 3.582 υποψήφιοι. Από αυτούς, 3.152 (ποσοστό επιτυχίας 87,99%εντάσσονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ ΔΠ/32541/ 27.07.2018 Απόφαση της υπ’ αριθμ. 325/26.07.2018 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Αναλυτικά το ποσοστό επιτυχίας στο Θεωρητικό μέρος ανερχεται στο 89,97% και στο Πρακτικό μέρος στο 80,84%.
Οι επιτυχόντες μπορούν να εκτυπώσουν τη Βεβαίωση Εκπαιδευτικής Επάρκειας μέσω της εφαρμογής http://trainersexams.eoppep.gr, χωρίς καμία περαιτέρω διοικητική διαδικασία. Οι επιτυχόντες, μπαίνοντας στην εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέγουν το πεδίο «Εκτύπωση Βεβαίωσης»
Τη Βεβαίωση Επάρκειας μπορούν να εκτυπώνουν και οι επιτυχόντες των προηγούμενων εξεταστικών περιόδων.
Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και στόχο τη μείωση της γραφειοκρατίας, ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ενέργειες και έθεσε σε λειτουργία την παραπάνω εφαρμογή.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι Εκπαιδευτές Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια μπορούν να ενημερώνονται στην εφαρμογή: trainers.eoppep.gr, εισάγοντας τους κωδικούς τους καθώς και στη μηχανή αναζήτησης εκπαιδευτών με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια:
για το πλήρες χαρτοφυλάκιο προσόντων τους (ειδικότητα, ΣΤΕΠ, κωδικοί ΕΚΟ, κ.λπ.)

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ελένη Γιαννακοπούλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: